PALVELUT KOTITALOUKSILLE

You are here: Home \ PALVELUT KOTITALOUKSILLE

Teemme luotettavasti ja ammattitaidolla talojen energiatodistukset, lämpökuvaukset ja tiiviysmittaukset. Yrityksellämme on VTT:n henkilösertifikaatit ja ajanmukainen koulutus energiatodistuksen laadintaan. Liity niihin tyytyväisiin asiakkaisiin, joille olemme vuosien saatossa tarjonneet palveluitamme.

VERTAILUSSA AUTO JA ASUNTO
Esimerkkinä asuntosta voi vertailla sitä auton huoltoon ja tarkastuksiin. Esimerkiksi uusi auto maksaa noin 30 000€ ja sitä huolletaan 1000-600€/vuosi, lisäksi katsastus 90€/vuosi. Talo maksaa 300 000€ ja kuinka sitä huolletaan ja tarkastetaan??? Auton ostossa yksi tärkeä kriteeri on polttoaineen kulutus niin kuinka on rakennusten kohdalla? 80% rakennuksen kustannuksista tulee rakennuksen elinkaaren aikana energiakustannuksista.
Paljonko sinä haluat säästää? Onko väliä kuluttaako se 240€ vai 1200€ kylmänä talvikuukautena? Kuukauden kuluerotuksella voi matkustaa joka vuosi vaikka etelään.

PALVELUJEMME KÄYTTÖ

Vaadi energiatodistus ostaessasi tai vuokratessasi asuntoa. Teetä se talollesi  jos olet myymässä tai vuokraamassa sitä.

Lämpökuvauksella voit rajata tärkeimmät energiavuotokohdat ja korjata ne. Esimerkiksi säästät aikaa ja rahaa kun korjaat vain vialliset ikkunatiivisteet.

Ainoastaan lämpökuvauksella voidaan tarkistaa ikkunaremontin energiatekninenlaatu.

Tiiviysmittauksella varmistetaan yleensä uuden rakennuksen laatu. Mikäli rakennus vuotaa hallitsemattomasti kasvattaa se energiankulutusta ja usein myös terveysriskiä.

Tarkista nopeasti talosi Radon-pitoisuudet.

KATSO LISÄÄ PALVELUISTA:

tv_vaaka_RGB_v11veronumero_RGB_v1_jpg