Tiiviysmittaus

You are here: Home \ Tiiviysmittaus

 

Tarjoamme yrityksille laadukasta tiiviysmittausta, joka sisältää mittauksen, kattavan raportin ja vuotokohtien etsinnän. Parhaiten rakentaja voi hyödyntää tiiviysmittausta varaamalla mittauksen jo rakennusvaiheessa. Näin voidaan tehdä tarvittavat vuotokohtien korjaukset ennen sisäverhoiluja. Teemme tarvittaessa useamman mittauksen; ennen korjausta, korjauksen jälkeen ja kun rakennus on valmis. Samalla rakentajan työntekijät oppivat tiiviin rakentamisen ja ennakoimaan mahdolliset vuotokohdat tulevissa kohteissa jo rakennusvaiheessa. Rakentaja kehittyy näin laadukkaassa rakentamisessa.

tiiviysmittaus

Tiiviysmittausta käytetään rakennuksen laadunvalvontaan, energiakulutuksen ja lämpöhäviöiden laskentaan sekä sisäilman laadun arviointiin.
Mitä tiiviimpi talo, sitä suurempi on energiansäästö ja parempi energialuokitus. Tiiviysmittauksen yhteydessä etsitään mahdolliset vuotokohdat lämpökameralla ja merkkisavuilla.

Pekka Silvennoisella on rakentamisen sertifikaatti, rakennusten tiiviyden mittaaja, C-8254-31-12

Laitteistona meillä on hyvin laajan mittausskaalan omaavat Retrotec -tiiviysmittauslaitteet. Pystymme yksittäisellä laitteistolla mittaamaan 8 m3/h – 13 500 m3/h vuotoilmamääriä. Tarvittaessa kytkemme useita laitteita rinnan (n x 13500m3/h), jolloin kykenemme mittaamaan suuria rakennuksia yhdellä mittauksella.

Kuvissa tekemämme suuren koulun tiiviysmittaus kahdella laitteistolla, jolloin mitattava vuotoilmamäärä voi olla 27 000  m3/h.

Tai tässä ison 7-kerroksisen toimistotalon mittaus. Maksimi kapasiteetti 13500 + 20000  m3/h = 33500 m3/h yhdellä mittauksella.

TIIVIYSMITTAUKSEN VAIHEET

  1. Lähtötietojen keruu, kanavien tiivistäminen ja tarkastus -40 Pa alipaineessa
  2. Mittaus -10, -20, -30, -40, -50 ja -60 Pa alipaineessa
  3. vuotokohtien etsintä
  4. Raportointi

Toiminta-alueenamme on pääasiassa Porvoo, Loviisa, Sipoo, Espoo, Helsinki, Vantaa, Lahti, Hollola, Mäntsälä, Orimattila, Kouvola, Kotka, Hamina,  Järvenpää, Kerava, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Tuusula, Klaukkala, Nummela.

Yhteydenottolomake